Условия за ползване

Моля, прочетете внимателно този текст. Той представлява споразумение между Вас и ЕТ "Мелина" и посочва условията, при които можете да използвате сайта, както и нашите задължения към Вас.

Използването на предлаганите от електронния магазин услуги е възможно само след като се съгласите с настоящите условия.

1. ЗА ФИРМАТА

Фирмата, която предоставя услугата, е ЕТ "Мелина" с адрес: гр. София 1234, ж.к. Люлин, бл. 118, вх. В, ап. 66

2. РЕГИСТРАЦИЯ И СИГУРНОСТ

За да закупите продукт от www.melina-bg.com, е необходимо да сте регистриран потребител. Регистрацията става чрез въвеждане на вярна, пълна и точна информация във формуляра за регистрация.

Като регистриран потребител, Вие носите пълна отговорност за запазването в тайна на Вашето потребителско име и парола, както и на личната информация във Вашия профил (вкл. адрес, телефонен номер, информация, касаеща електронните Ви плащания, електронен адрес и оторизираните лица да приемат поръчките Ви).

Единствено Вие можете да оторизирате трети лица да използват Вашето потребителско име и парола в www.melina-bg.com. Вие носите пълна отговорност за всички действия, които се извършват чрез Вашето потребителско име и парола в www.melina-bg.com.

При всяко съмнение за неправомерно използване на Вашето потребителско име и парола или за опасност от такова, моля, незабавно уведомете екипа на www.melina-bg.com.

3. ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ НА ПОТРЕБИТЕЛИТЕ

ЕТ "Мелина" гарантира на своите клиенти конфиденциалността на предоставената информация и лични данни. ЕТ "Мелина" се задължава да не редактира или разкрива лична информация без изрично предварително разрешение на потребителите, освен в случаите, когато трябва да се подчини на законова процедура.

4. ЦЕНИ НА СТОКИТЕ

Указаната цена на отделните стоки е за 1 брой с включен ДДС. Цените са в български лева.

Стойността на доставката не е включена в посочената цена на продуктите и се определя съобразно теглото на поръчаните продукти и избрания начин на доставка.

5. ПРОМЯНА НА ЦЕНИТЕ

ЕТ "Мелина" има правото да променя цените на предлаганите в сайта продукти, без да дължи предварително уведомяване на потребителите. Всеки клиент на интернет магазина се задължава да заплати цената, която е била актуална по време на сключване на договора, съгласно настоящите общи условия. Цените, обявени на сайта, са валидни до изчерпване на количествата.

6. УСЛОВИЯ НА ПОРЪЧКА И ЗАПЛАЩАНЕ

Избраните от Вас продукти се появяват във Вашата количка. Вие можете да променяте количеството на продуктите, да добавяте или да изваждате продукти. Във всеки един момент във Вашата количка можете да видите всички избрани от Вас продукти, тяхната цена, както и общата им сума.

Информация за доставката

За да направите поръчка, е необходимо да влезете с потребителското си име и парола. Посочете името на получателя и точен адрес за доставка - това може да бъде адресът, който сте дали при регистрацията си, или друг адрес от адресната Ви книга. За да продължите пазаруването, е необходимо да изберете предпочитания от Вас начин на доставка. Цената на услугата се изчислява автоматично спрямо теглото на продуктите във Вашата количка и избрания от Вас начин на доставка.

ВАЖНО:

Когато посочвате адрес за доставката, уверете се, че в рамките на работния ден, когато ще бъде доставена стоката, на този адрес ще бъдете Вие или друг човек, когото сте упълномощили да я приеме.

Информация за плащане: В количката Вие можете да видите цената на избраните от Вас продукти. Това е моментът да изберете и посочите удобен за Вас начин за плащане:

  • наложен платеж (плащане на куриера при доставката);
  • плащане по банков път;

Когато правите поръчка, всеки път имате възможност да избирате удобния за Вас начин на плащане. Ако имате инструкции и коментари по поръчката, можете да ги напишете в съответното поле. Ако искате да Ви бъде издадена фактура, попълнете данните в прозореца за коментар, към поръчката. Фактурата ще бъде изпратена заедно с поръчаната от Вас стока.

Потвърждаване на поръчка

Тук можете да видите цялата информация за поръчката си, да я проверите и редактирате.

ВАЖНО:

Проверете внимателно съдържанието на Вашата количка, информацията за плащане и доставка и инструкциите за поръчката (ако сте посочили такива). Ако е необходимо да нанесете корекции, не пропускайте да ги направите на тази стъпка. След като натиснете бутона „потвърдете поръчката“, Вашата поръчка ще бъде приета и няма да можете да правите повече промени. След като финализирате поръчката си, на електронния адрес, който сте дали при регистрацията си, ще получите имейл с цялата информация по поръчката. Ако са необходими уточнения за условията или адреса на доставката, наш оператор ще се свърже с Вас по телефона. ВАЖНО: Посочването на непълни или неверени данни в профила на клиента прави поръчката невалидна и тя не обвързва www.melina-bg.com с изпълнение.

7. ДОСТАВКА НА СТОКИ

Доставката се извършва от куриерска фирма при цени и условия, подробно изяснени в раздел Доставки. Стойността на услугата се определя в зависимост от избрания начин на доставка и теглото на поръчаните стоки.

При покупка на стойност над 500 лв в рамките на София доставката е безплатна.

Можете да избирате от следните видове доставка:

  • Стандартна за страната – срокът за доставката е 5 работни дни;
  • Стандартна за София (само в рамките на града) - срокът за доставката е 3 работни дни.

* Сроковете се отнасят за поръчки, направени до 15.00 часа. Срокът за доставка на поръчки, направени след 15.00 ч., се удължава с един работен ден.

* При извънредни обстоятелства и независещи от причини, сроковете за доставка е възможно да не бъдат спазени.

* Ако не е в състояние да изпълни заявка, фирмата поема отговорността да се свърже с клиента и да го информира. В случай, че клиентът е платил предварително, се задължава да възстанови платената сума в срок от 3 работни дни.

ВАЖНО!

При получаване за пратката, задължително я отворете в присъствието на куриера, за да се уверите в целостта на стоката, особено ако е чуплива! В случай че стоката е повредена, куриерът е длъжен да напише пред Вас двустранен протокол, който ще гарантира повторното изпълнение на поръчката Ви. Свържете се с нас на телефон +(359) 2 927 16 21 или ни пишете на имейл: Е-мейл адресът e защитен от спам ботове. , за да ни информирате за случая.

8. ВРЪЩАНЕ НА ЗАКУПЕНА СТОКА

Всеки потребител има правото да върне поръчаната стока в срок от 7 работни дни след получаването й, ако стоката отговаря на следните условия:

  • няма механични повреди;
  • с оригиналната си опаковка е и има търговски вид;
  • придружена е от съпътстващите я документи и аксесоарите, с които е била получена.

Купувачът трябва да се свърже с оператор на ЕТ "Мелина" на телефон +(359) 2 927 16 21 и да съобщи за отказа си. ЕТ "Мелина" се задължава да възстанови заплатената за стоката сума в срок от 3 работни дни от датата, на която тя е получена обратно, или да я подмени. Разходите по транспортирането са за сметка на купувача. В случай че клиентът получи стоката във вид, несъответващ с условието за доставка, или друга стока, различна от поръчаната, ЕТ "Мелина"подменя стоката, като поема разходите по доставката, или възстановява платената от клиента сума. Ако предварително платена стока е изчерпана, оператор на ЕТ "Мелина" се свързва с клиента и предлага нова дата за доставка или възстановяване на платената от клиента сума в срок от 3 работни дни.

9. ВРЪЗКИ С ДРУГИ САЙТОВЕ

За улеснение на потребителите са дадени връзки към други сайтове, имащи отношение към предлаганите продукти и услуги. ЕТ "Мелина" не носи отговорност за съдържанието на сайтовете, свързани със www.melina-bg.com.

10. ВРЪЗКА С НАС

Вие можете да се обръщате към нас за информация относно предлаганите продукти, условията за поръчка и доставка, както и за да проверите статуса на Вашата поръчка. Вие ще получите информацията, която Ви интересува, стига тя да в нашата компетентност, независимо дали се свържете с нас чрез e-mail или по телефона. Телефонните разходи, които правите, обаждайки се на тел. +(359) 2 927 16 21 са за Ваша сметка съобразно актуалната тарифа на БТК. Можете да ни пишете на имейл адрес: Е-мейл адресът e защитен от спам ботове. . За Ваше улеснение можете да използвате формата за директна връзка с нас в раздел Контакти.

11. ОТГОВОРНОСТИ

При ползване на услугите, предлагани от ЕТ "Мелина", Вие изразявате съгласие, че използването на услугите, предлагани в сайта, е на Ваша отговорност. ЕТ "Мелина" не носи отговорност за информацията, услугите и гаранциите, дадени от производителите на продукти или услуги. ЕТ "Мелина" не гарантира, че функциите, предложени от сайта и информационният поток са лишени от технически грешки.

12. ПРАВА ВЪРХУ САЙТА

Цялото съдържание на сайта e собственост на ЕТ "Мелина". То е създадено, за да помага на нашите клиенти да се възползват максимално от услугите, които предлагаме. Всяко друго използване на съдържанието на сайта, включително модификация, репродукция и дистрибуция без писменото разрешение на ЕТ "Мелина" се наказва от закона.

Екипът на ЕТ "Мелина" се грижи за доброто обслужване на клиентите на електронния магазин. Ако имате въпроси и препоръки, свързани с използването на сайта, свържете се с нас на телефон +(359) 2 927 16 21 или пишете на имейл адрес: Е-мейл адресът e защитен от спам ботове. . Вашето мнение е важно, за да направим магазина още по-удобен и полезен!

ПРИЯТНО ПАЗАРУВАНЕ!